وي با بيان اينکه ميزان فروش صنايع دستي در ايام نوروزسال گذشته 260ميليون ريال بوده است، تصريح کرد: اين ميزان امسال بايد به بيش از 2 ميليارد و 600 ميليون ريال افزايش يابد.
رئيس ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي نوروزي خراسان شمالي بيان داشت: صنايع دستي در استان از تنوع بالايي برخوردار است، از اين رو اين قابليت وجود دارد تا بازار فروش اين صنايع در استان افزايش پيدا کند.
وي با بيان اينکه در ايام نوروز، 11 بازارچه عرضه صنايع دستي و سوغات در اين استان برپا ميشود، تصريح کرد: عبور سالانه 15 ميليون زائر و مسافر از اين استان فرصت کم نظيري را براي معرفي و فروش صنايع دستي استان فراهم کرده است.
نماينده عالي دولت در خراسان شمالي با بيان اينکه صنايع دستي گذشته و تاريخ کشور و خراسان شمالي را تشکيل ميدهد، افزود: صنايع دستي در حقيقت زبان فرهنگهاي مختلف است و ميتواند به افزايش مناسبات فرهنگي کمک کند.
وي اظهار داشت: برهمين اساس اين قابليت در صنايع دستي استان وجود دارد تا با معرفي اين آثار، قابليتهاي فرهنگي به هموطنان شناسانده و معرفي شود.
استاندار خراسان شمالي با بيان اينکه ايجاد فضاي مناسب براي عرضه صنايع دستي استان سبب افزايش ماندگاري مسافران ميشود، گفت: تحقق اين برنامه يقينا سبب توسعه و تقويت صنايع دستي و همچنين رونق اقتصادي استان ميشود.
شفقت نقش رسانهها را در معرفي تنوع صنايع دستي و جاذبههاي گردشگري اين استان بسيار اثرگذار خواند و از رسانهها خواست تا در اين زمينه بيشتر تلاش کنند.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي نيز در اين آئين شمار غرفههاي بازارچههاي صنايع دستي در اين استان را در ايام نوروز 200 غرفه عنوان کرد و گفت: در اين بازارچهها البسته محلي، چاروق دوزي، گليم، معرق، منبت و همچنين سوغات عرضه ميشود.
علي کاظمي برپايي سياه چادر عشايري و همچنين عرضه غذاهاي محلي و همچنين آب جوش رايگان به مسافران را از ديگر برنامههاي بازارچههاي صنايع دستي در اين استان عنوان کرد.
گفتني است بازارچه صنايع دستي و سوغات بجنورد در 25 غرفه و تا پايان تعطيلات نوروز براي بازديد و خريد زائران و شهروندان داير است./122
انتهای پیام/